El Torneig

El Torneig

Xpress Tennis Cup és el nou projecte esportiu impulsat per la Fundació Jesús Serra del Grup Catalana Occident. De celebració anual i amb categories Minitennis mixt, Sub-10 i Sub-12 (masculines i femenines), el Xpress Tennis Cup es va crear amb la voluntat de fomentar el tennis base amb una gran festa del tennis.

Es tracta d’un format innovador, on els jugadors competiran en partits xpress de 20 minuts. El campionat està dirigit a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que competiran per equips representant al seu club.

Xpress Tennis Cup tindrà fases provincials a Lleida (Club Natació Lleida), a Girona (Club Tennis Llafranc), a Tarragona (Club Tennis Tarragona), a Barcelona (Cercle Sabadellès).

En cadascuna de les fases es duran a terme les fases classificatòries de les categories sub-10 i sub-12 i la fase provincial d’minitennis. A més, al voltant del torneig, es duran a terme activitats i dinàmiques que tenen l’objectiu de fomentar els valors de l’esport, l’esforç personal, el treball en equip i la solidaritat entre joves.

La Gran Final del a Xpress Tennis Cup es disputarà a Barcelona (Cercle Sabadellès), en la qual tindran una plaça assegurat els equips campions i subcampions de cadascuna de les fases de cadascuna de les categories i modalitats de les fases provincials disputades.

Fundació Jesús Serra

La Fundació Jesús Serra va néixer en el si del Grup Catalana Occident el 1998, amb l’objectiu de canalitzar les tasques de patronatge i mecenatge que l’asseguradora desenvolupava des de feia un segle.

El seu nom original -Fundació Catalana Occident- es va substituir per l’actual el 2006, com a homenatge a la figura de Jesús Serra Santamans, fundador de la companyia i ferm defensor, des de l’àmbit privat, de l’esperit i els valors humanistes en benefici de la comunitat .

En aquesta nova etapa, la Fundació, presidida per Federico Halpern i dirigida per Laura Halpern, segueix el camí marcat per el seu impulsor i fomenta anualment desenes de projectes (en tasques d’investigació i docència, esdeveniments culturals, activitats esportives, iniciatives solidàries …), tant propis com en col·laboració amb altres institucions, amb l’objectiu d’impulsar les tasques i el compromís del Grup Catalana Occident amb la societat.

Per a més informació: fundaciojesusserra.org