Termes y condicions d’ús

Mitjançant el present escrit, la organització del Trofeu d’esquí Fundació Jesús Serra presenta les seves polítiques d’ús dels seus serveis, que han de ser llegides i observades per tots i cadascun dels inscrits d’aquest Trofeu.

LLEGEIX ATENTAMENT AQUESTES POLÍTIQUES D’ÚS ABANS D’UTILITZAR EL SERVEI.

Al utilitzar el web www.esquifjs.com, vostè accepta aquestes polítiques d’ús. En el suposat cas que hi haguessin modificacions en aquestes polítiques, la organització de l’esdeveniment es reserva el dret, a la seva discreció, de canviar, modificar, afegir o suprimir parts dels presents termes en qualsevol moment, sempre avisant amb antelació a tots aquells que ja s’han inscrit. Es recomana la visita periòdica d’aquestes termes. L’ús continu del lloc de www.esquifjs.com després de la incorporació de canvis als presents termes implicarà l’acceptació d’aquests canvis.

Política de venta:

L’usuari haurà de realitzar la inscripció a l’esdeveniment a través de la pàgina web www.esquifjs.com en el corresponent apartat de inscripcions.

L’usuari no estarà formalment inscrit fins que no hagi realitzar la inscripció i el pagament de la mateixa. Una vegada realitzat el pagament quedarà confirmada la seva inscripció. Si arribat el dia de l’inici de l’esdeveniment l’usuari no té formalitzat el pagament, l’usuari no té el dret a plaça i per tant el seu dret a assistència.

Els pagaments podran realitzar-se mitjançant el nostre TPV virtual utilitzant targetes, o bé mitjançant el pagament en efectiu a la oficina de carrera els dies previs a l’esdeveniment.

Política de devolució:

L’usuari té dret a la devolució de l’import de la inscripció en els següents termes i condicions:

Les cancel·lacions s’ha d’informar per escrit, enviant un e-mail a info@esquifjs.com. No s’accepten cancel·lacions informades per cap altre via. En aquest e-mail han de constar totes les dades de la inscripció, incloent Nom de l’Inscrit, categoria i dades de contacte.

Taxes de devolució

Per les cancel·lacions prèvies al inici de l’esdeveniment es reemborsarà l’import total de la inscripció.

Les devolucions es realitzaran dins dels 30 dies naturals posteriors a la sol·licitud de cancel·lació, per transferència electrònica a nom de qui la realitzi.

Política de cancel·lació:

La organització es reserva el dret de posposar o cancel·lar l’esdeveniment per raons de meteorologia adversa o altres motius de seguretat. En aquests casos, seran reintegrats totalment els pagaments rebuts per inscripcions sense possibilitat expressa de cap altre tipus de compensació.

Dades fiscals del cobrador                    en nom de

U1ST SPORTS MARKETING,S.L.                        Fundación Jesús Serra
C/Maestro Ripoll,9                                                Avda. Alcalde Barnils, 63
28006 – Madrid                                                     08174 Sant Cugat del Vallès
(Madrid), España                                                   (Barcelona), España
CIF: B-84457324                                                   CIF: G-61559076

Tel. 91 7000488